| Come be my lady | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Shin Minamoto
| Subiect: Come be my lady Dum Dec 04, 2011 11:55 am | |
| Se pare ca o facuse si pe asta. Era in detentie. Si doar pentru ca nu a vrut sa se duca sa stearga tabla. Asta e o prostie. Era pe hol, indreptandu-se cu pasi repezi catre sala de detentie. Deschise usa larg si vazu ca nu era nimeni. Perfect. Se aseza in prima banca, scotandu-si caietul cu cantece compuse si se gandi la urmatorul vers. | |
|
| |
Tsubasa Masuwaka
| Subiect: Re: Come be my lady Dum Dec 04, 2011 11:59 am | |
| Wow! Se pare ca si de data asta Tsubasa facu-se o crima deoarece a intarziat 5 minute la ora de matematica.Adevarul este ca nu ar fi prima data insa nici corect nu este.Merge pe hol bosumflata cu geanta pe umar si pasii grabiti.Intra si vede un baiat in banca sa.Isi lasa geanta pe scaunul unei banici la nimereala deschizand-o si luand din ea partiturile de la o melodie.Ofta si se sui pe banca pentru a incepe sa repete cantand. | |
|
| |
Shin Minamoto
| Subiect: Re: Come be my lady Mar Dec 06, 2011 12:36 am | |
| Baiatul tresari usor cand intra ea in sala de detentie. O privi cu coada ochiului dar nu spuse nimic. Isi umezi buzele, batand din picior dupa ritmul muzicii. Incepu sa fredoneze usor, gandindu-se la urmatorul vers. | |
|
| |
Tsubasa Masuwaka
| Subiect: Re: Come be my lady Mar Dec 06, 2011 6:30 am | |
| Auzi cum baiatul batea ritmul cu piciorul si fredona incet dandu-si seama ca sigur era si el muzician ca ea,nu zise nimic concentrandu-se la cantatul ei. Avea sa inregistreze o melodie saptamana asta deci pentru ea era un imens succes dar in acelasi timp mai insemna inca o victorie pentru ea,scapa de cateva ore bune de scoala poate chiar si de o zi intreaga.Nu ii prea placeau elevii de aici,avea cativa prietenii apropiati insa nu prea multi,toti erau tacuti si mult prea concentrati nestiind sa se distreze nici un pic adica da concentreazate pe ceea ce vrei sa faci dar nici asa de rau,daca cineva zicea "Stai in banca" acolo statea toata viata pana cand "ordinul de restrictie" era luat.Insa adora si aceasta academie pentru ceea ce o facea pe ea sa devina. Lasa putin partiturile pe banca luandu-si din geanta un creion pe care si-l bagase usor in dintii lasandu-l acolo pana a inchis geanta,dupa aceea il scoase dintre dinti si isi insemna primul cantec pe care il repetase.Ii era mai usor sa retina asa decat altfel.Urmatoarea melodie.....Fredonarea sa impreuna cu cea a baiatului se intalnisera dand un amestec cam ciudat din punc de vedere a versurilor insa foarte frumos vocal.Se oprise dandu-se jos de pe banca lasandu-si partiturile pe masa ducandu-se in fata banci baiatului uitandu-se de sus la el cu mainile in san. -Frumoase versuri,tu le-ai compus?zise bagandu-si usor mana prin par fluturandu-l. | |
|
| |
Shin Minamoto
| Subiect: Re: Come be my lady Mar Dec 06, 2011 10:33 am | |
| - Da, spuse el senin lasand apoi caietul si creionul pe banca. Shin!, se prezenta in cele din urma intinzand mana clipind de cateva ori. Isi trecu mana prin par oftand usor. | |
|
| |
Tsubasa Masuwaka
| Subiect: Re: Come be my lady Mar Dec 06, 2011 11:05 am | |
| -Tsubasa.zise fata intinzand mana si ea scuturand-o usor impreuna cu cea a baiatului.Pot sa ma uit un pic prin caiet?zise zambind. Ii placea sa incerce ceva nou si chiar era curioasa sa vada ce scria baiatul,parea ceva foarte interesant si frumos dupa ritm si versurii.
| |
|
| |
Shin Minamoto
| Subiect: Re: Come be my lady Mier Dec 07, 2011 12:48 am | |
| - Incantat, schita el un zambet micut in coltul gurii. Pe caiet? Sigur..., aproba el scurt din cap intinandu-i caietul cu melodii catre fata. Unele versuri nu prea imi plac cum mi-au iesit, isi stramba slab buzele. | |
|
| |
Tsubasa Masuwaka
| Subiect: Re: Come be my lady Mier Dec 07, 2011 6:10 am | |
| Lua caietul analizand fiecare vers,ei ii placeau versurile i se pareau foarte frumoase si ritmate.Se opri la una dintre melodi incepand sa cante,presupn ca asta era preferata ei la versuri si la tot de pana acum,i se potrivea. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Come be my lady | |
| |
|
| |
| Come be my lady | |
|